Glazen grafsteen met rvs auto

Deze bijzondere eigentijdse grafsteen is gemaakt van natuursteen, hout, glas en rvs. De liggende delen zijn bewust eenvoudig gehouden om zo het staande deel meer nadruk te geven. Hoewel het liggende deel iets eenvoudiger is, is er wel gebruik gemaakt v... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34658
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Met bijzondere betekenis, Modern
Kleur Grijs
Materiaal Glas, Hout
Onderdeel Omranding
Productsoort Glazen foto
Voertuigen Auto

Productomschrijving

Deze bijzondere eigentijdse grafsteen is gemaakt van natuursteen, hout, glas en rvs. De liggende delen zijn bewust eenvoudig gehouden om zo het staande deel meer nadruk te geven. Hoewel het liggende deel iets eenvoudiger is, is er wel gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en afwerkingen. De omranding van natuursteen heeft een moderne afwerking gekregen met niet al te veel glans, waarbij aan de voorzijde de omranding wordt doorbroken door een plateau van teakhout. Als grafbedekking is er gekozen voor een deel beplanting en een deel eenvoudige stenen. De in het oog springende glasplaat is gemaakt van modern half doorzichtig en antraciet glas. Hierop is de naam met mooie letters aangebracht. Daarnaast is een model van een klassieke auto in rvs op het glas bevestigd. Als extra persoonlijk element is er een tweede glasplaat toegevoegd met daarop een foto.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Hout
Hout is een duurzaam materiaal met een warme uitstraling. Met houtfineer wordt een zeer eigentijdse en moderne uitstraling verkregen, terwijl de massief houten producten een wat meer traditioneel uiterlijk hebben.