Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Glazen grafzerk met RVS banden

Deze grafzerk bestaat uit een glasplaat met daarop een persoonlijke boodschap en afbeelding. Het geheel wordt gedragen door een RVS omranding. Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw w... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 4964
Bewerking Gezandstraald diapositief
Catalogus Grafmonumenten, Grafzerken, Modern
Collectie Glas, Grafzerken, Modern, Onderhoudsvrij, RVS
Graftype Grafzerken
Kleur Blauw
Materiaal Glas, RVS
Persoonlijke toevoeging Decoratie - glas, Diapositief decoratie - glas, Handen/voeten
Symboliek Handen/voeten

Productomschrijving

Deze grafzerk bestaat uit een glasplaat met daarop een persoonlijke boodschap en afbeelding. Het geheel wordt gedragen door een RVS omranding.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.