Grafmonument eenvoudig en modern

Een grafmonument met eenvoudige lijnen en vormen kan met het juiste ontwerp en een goede afwerking een veel fraaiere en meer unieke uitstraling hebben dan grafmonumenten die te veel versieringen hebben. Zoals met dit grafmonument zijn we gegaan voor ee... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34843
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw, Grijs
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Blauw, Grijs
Productsoort Letterplaat, Split
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Een grafmonument met eenvoudige lijnen en vormen kan met het juiste ontwerp en een goede afwerking een veel fraaiere en meer unieke uitstraling hebben dan grafmonumenten die te veel versieringen hebben. Zoals met dit grafmonument zijn we gegaan voor een eenvoudige, maar krachtige uitstraling. We hebben gebruik gemaakt van een natuursteensoort met een warme tint en textuur. Door het oppervlak mat af te werken, krijgt het grafmonument een modern uiterlijk. Alle delen zijn recht qua belijning en strak qua compositie. Zo is op de lettersteen de naam verticaal geplaatst en verder de data in het klein rechtsonder. Dit alles in een fris en eigentijds lettertype. Het liggende deel bestaat uit twee iets verhoogde banden van natuursteen aan weerszijden van het graf, terwijl aan de voor- en achterzijde iets lagere randen zijn gemaakt. Het binnenste deel is bedekt met split in een bijpassende kleur

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.