Modern grafmonument met steendecoratie

Modern grafmonument met steendecoratie foto 1
Dit grafmonument heeft een lichte moderne vormgeving en is voorzien van een creatieve decoratie in de lettersteen. Deze decoratie bestaat uit uitgehakte golven die de beweging van water uitbeelden. Dankzij de lichte natuursteensoort komt deze decoratie... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34969
Collectie Ambachtelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw, Grijs
Liggende deel Geheel beplanting in vlakken, Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Blauw
Productsoort Letterplaat, Split
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Dit grafmonument heeft een lichte moderne vormgeving en is voorzien van een creatieve decoratie in de lettersteen. Deze decoratie bestaat uit uitgehakte golven die de beweging van water uitbeelden. Dankzij de lichte natuursteensoort komt deze decoratie dan ook erg goed tot zijn recht. Om deze golven heen hebben de opschriften een mooie plek gekregen op de lettersteen, waardoor er een goede verdeling is ontstaan. De omranding van het grafmonument bestaat uit banden van natuursteen. Daarbinnen zijn weer twee vakken gemaakt, waarvan het grootste vak is opgevuld met een lichte splitsoort. Het voorste stukje bevat potgrond en hier kunnen allerlei soorten plantjes worden geplant.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen