Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Grafmonument glas

Grafmonument glas foto 1
Grafmonument van gesmolten glas. Door het glas te smelten krijgt het een natuurlijker uiterlijk. Zelfs het opschrift op de staande steen is door middel van verhitting tot stand gekomen.Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19640
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Exclusief, Modern
Glas Blauw
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Groen
Materiaal Glas
Muziek Muzieknoot
Persoonlijke toevoeging Decoratie - glas
Productgroep Grafmonumenten
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Grafmonument van gesmolten glas. Door het glas te smelten krijgt het een natuurlijker uiterlijk. Zelfs het opschrift op de staande steen is door middel van verhitting tot stand gekomen.
Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.