Grafsteen met vlinder

Grafsteen met vlinder foto 1
Grafsteen met glazen vlinder. De omranding is gemaakt van cortenstaal. Het staande glazen deel is van gefuseerd glas wat een prachtig kleurenspectrum oplevert.Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmon... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20763
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Bijzonder persoonlijk, Exclusief, Jong en eigentijds, Kunstenaars, Met bijzondere betekenis, Modern
Dieren Dieren 3d, Vlinder
Diverse tags Grafkunst
Glas Glasfusing
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw, Groen, Kleurrijk
Liggende deel Cortenstaal, Geheel beplanting
Materiaal Cortenstaal, Glas
Onderdeel Omranding
Persoonlijke toevoeging Afbeelding - glas, Decoratie - glas, Dieren 3d, Kunstenaars
Productgroep Grafmonumenten
Subtype Staande steen met vloer
Vormgeving Bijzonder persoonlijk

Productomschrijving

Grafsteen met glazen vlinder. De omranding is gemaakt van cortenstaal. Het staande glazen deel is van gefuseerd glas wat een prachtig kleurenspectrum oplevert.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.