Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Grafmonument met bronzen beeld

Dit grafmonument met bronzen beeld is vanwege de afmetingen geschikt voor een kort graf. Het monument heeft een krachtige uitstraling door het massieve blok van natuursteen waarop trapsgewijs in grote bronzen letters de naam en data is aangebracht. Bij... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32677
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Kunstenaars
Graftype Kort graf
Materiaal Brons, Natuursteen
Persoonlijke toevoeging Grafkunst, Mensen
Vormgeving Mensen/heiligen

Productomschrijving

Dit grafmonument met bronzen beeld is vanwege de afmetingen geschikt voor een kort graf. Het monument heeft een krachtige uitstraling door het massieve blok van natuursteen waarop trapsgewijs in grote bronzen letters de naam en data is aangebracht. Bijna onderaan wordt het grote blok verdeeld door een bronzen plaat die over het liggende deel 'zweeft'. Bovenaan het monument is een bronzen beeld geplaatst dat twee mensen uitbeeldt, waarbij het hart in dit beeld de verbondenheid tussen deze twee personen symboliseert.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen