Grafmonument met engel en hartvormige lettersteen

De basis van dit monument is het liggende deel dat bestaat uit verschillende op elkaar gestapelde lagen. De twee vooraan geplaatste vazen geven het monument een klassieke en statige uitstraling. Al het zwarte natuursteen is gepolijst, waardoor de diepe... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35627
Bewerking Gehakt, Gepolijst
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Exclusief, Grote grafmonumenten, Hartvormige lettersteen, Klassiek
Graftype Enkel
Kleur Zwart
Natuursteen & Graniet Zwart graniet
Productsoort Lantaarn, Vaas
Symboliek Engel

Productomschrijving

De basis van dit monument is het liggende deel dat bestaat uit verschillende op elkaar gestapelde lagen. De twee vooraan geplaatste vazen geven het monument een klassieke en statige uitstraling. Al het zwarte natuursteen is gepolijst, waardoor de diepe glans is ontstaan. De lettersteen is hartvormig en biedt plaatst aan alle opschriften en een kleine porseleinen foto. De hartvormige lettersteen wordt beschermd door de engel die uit hetzelfde stuk natuursteen is gehakt.

Engel
In de christelijke symboliek wordt de engel gezien als de boodschapper van God. In de oudheid was dit de godin van de overwinning genaamd Victoria. Engelen als christelijk symbool zijn dienaren van God die als missie hebben om gelovigen te helpen en te beschermen. In de meeste grafmonumenten waar een engel wordt toegepast wordt is deze beschermende houding terug te zien. Naast bloemen- of lauwerkransen, worden engelen ook vaak met een muziekinstrument afgebeeld.