Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Grafmonument met ruwe stenen en smeltglas

Grafmonument met ruwe stenen en smeltglas foto 1
Dit grafmonument bestaat uit twee ruwe stenen met elk een eigen karakter. Beide stenen zijn van dezelfde soort, maar het zijn wel verschillende varianten. De kleine steen is een Sassoverde steen die qua textuur veel groentinten en grijstinten in zich h... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 25547
Artikelnummer 15803
Collectie Natuurlijk, Puur natuur, Ruwe steen
Diverse tags Ruwe steen
Glas Blauw, Smeltglas
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal Glas, Ruwe steen, Zwerfkeien
Onderdeel Omranding
Productgroep Grafmonumenten
Productsoort Ruwe steen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Dit grafmonument bestaat uit twee ruwe stenen met elk een eigen karakter. Beide stenen zijn van dezelfde soort, maar het zijn wel verschillende varianten. De kleine steen is een Sassoverde steen die qua textuur veel groentinten en grijstinten in zich heeft. De grote ruwe steen heeft deze tinten ook, maar deze bevat ook warme roodtinten. Wij hebben veel soortgelijke stenen in onze collectie, maar elke steen heeft een uniek uiterlijk, omdat deze uit de natuur komen. Om de naam en andere opschriften een plek te geven, is er ook een glasplaatje geplaatst. Om het natuurlijke karakter van het grafmonument te behouden, is dit glasplaatje met een speciale smelttechniek ruw gemaakt. De rvs omranding dient hier ter afbakening van het graf, maar is niet te opzichtig.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.