Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Zwerfkei met RVS hart en matte glasplaat als grafmonument

Zwerfkei met RVS hart en matte glasplaat als grafmonument foto 1
Om verzekerd te zijn van een uniek element in een gedenkteken, is een zwerfkei een goede optie. Bij ons kunt u altijd zelf een exemplaar selecteren uit onze ruime collectie. Een ruwe steen zoals een zwerfkei komt zo uit de natuur en heeft daarom altijd... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35086
Bloem, plant of boom Bloem, Bloem/plant decoratie (2d), Tulp
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Natuurlijk, Zwerfkeien
Graftype Enkel
Kleur Grijs, Wit
Materiaal Glas, RVS
Natuursteen kleuren Zwart
Persoonlijke toevoeging Afbeelding - glas, Decoratie - glas, Glasfusing decoratie - glas
Symboliek Hart

Productomschrijving

Om verzekerd te zijn van een uniek element in een gedenkteken, is een zwerfkei een goede optie. Bij ons kunt u altijd zelf een exemplaar selecteren uit onze ruime collectie. Een ruwe steen zoals een zwerfkei komt zo uit de natuur en heeft daarom altijd een unieke vorm. Op de zwerfkei is een rvs plaatje in de vorm van een hart aangebracht, waarin de naam en data zijn uitgespaard. Dit eenvoudige element benadrukt de natuurlijke schoonheid van de steen. Naast de steen is een glasplaat geplaatst met daarop de naam in eigen handschrift en een prachtige illustratie van tulpen. Het glas is compleet mat aan de achterzijde en dit zorgt ervoor dat de naam en illustratie goed leesbaar zijn. Door de randen te ´knabbelen´ ontstaat het ruwe effect, waardoor de glasplaat goed aansluit bij de zwerfkei.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Enkel

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.