Grafmonument met zuil

Grafmonument met zuil foto 1
Grafmonument met een zuil. De 3 bronzen plaatjes op de zuil kunnen volledig naar eigen wens worden ingevuld.Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20284
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Kunstenaars, Lichte grafstenen, Modern, Onderhoudsvrij, Zuilen
Graftype Enkel
Kleur licht, Wit
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Wit/gebroken wit
Onderdeel Zuilen
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Productgroep Grafmonumenten
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer
Vorm Rechthoekig
Vormgeving Rechthoekig, Zuilen

Productomschrijving

Grafmonument met een zuil. De 3 bronzen plaatjes op de zuil kunnen volledig naar eigen wens worden ingevuld.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.