Grafmonument van glas en RVS

Grafmonument van glas en RVS foto 1
Dit grafmonument heeft een RVS omranding met daarin een glasplaat van matglas. De materialen vormen een stijlvolle combinatie. Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel bre... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 4755
Collectie Exclusief, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw
Liggende deel RVS
Materiaal Glas, RVS
Staande deel Glas
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Dit grafmonument heeft een RVS omranding met daarin een glasplaat van matglas. De materialen vormen een stijlvolle combinatie.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.