Grafmonument vogel

Grafmonument vogel foto 1
Grafmonument met een vogel op glas. De reiger is door middel van glasfusing versmolten met de letterplaat. Op de beide toegevoegde glasplaten zijn spreuken en een foto toegevoegd.Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen spec... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 21883
Collectie Exclusief, Lichte grafstenen
Dieren Dieren 3d, Reiger, Vogel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur licht
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Glas
Productsoort Glazen foto
Staande deel Glas
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Grafmonument met een vogel op glas. De reiger is door middel van glasfusing versmolten met de letterplaat. Op de beide toegevoegde glasplaten zijn spreuken en een foto toegevoegd.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.