Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Grafsteen Boekvorm

Het opengeslagen boek als grafmonument beeldt het boek des levens uit. Het boek waarin alle daden van de overledene zijn opgetekend. In dit korte monument is de grafsteen in boekvorm gemaakt van een natuursteen met een heel lichte olijfgroene tint en f... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32368
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Boeken, harten en kussens, Met bijzondere betekenis, Onderhoudsvrij
Cultuur Christendom
Graftype Algemeen, Kort graf, Urnengraf

Productomschrijving

Het opengeslagen boek als grafmonument beeldt het boek des levens uit. Het boek waarin alle daden van de overledene zijn opgetekend. In dit korte monument is de grafsteen in boekvorm gemaakt van een natuursteen met een heel lichte olijfgroene tint en fijne kleurstructuur. Omdat alle randen een licht facet hebben gekregen, heeft de steen een zachte uitstraling. In het opengeslagen boek is op de linkerbladzijde een persoonlijke tekst aangebracht en op de rechterbladzijde een tekening dat is aangeleverd door de nabestaanden. De mensen van onze grafische afdeling kunnen op een creatieve, maar secure wijze de, door nabestaanden aangeleverde, afbeeldingen of foto's vertalen naar een prachtige afbeelding op het monument.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.