Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Grafsteen glas

Grafsteen glas foto 1
Glazen grafsteen met een grafbedekking van keien. Het glas heeft hier een blauwe tint gekregen zodat de kleuren in de staande glasplaat ondersteund worden.Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstr... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19334
Collectie Glas, Natuurlijk, Staande steen met vloer
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Natuurlijk
Kleur Blauw
Materiaal Glas
Symboliek Foto
Uitvoering Staande steen met vloer

Productomschrijving

Glazen grafsteen met een grafbedekking van keien. Het glas heeft hier een blauwe tint gekregen zodat de kleuren in de staande glasplaat ondersteund worden.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Foto
Maak uw gedenkteken persoonlijk door de toevoeg van een foto. Het maakt de grafsteen direct herkenbaar en roept mooie herinneringen op. Onze grafische afdeling kan u helpen met de eventuele bewerking van uw fotomateriaal.