Grafsteen glas met boot

Grafsteen glas met boot foto 1
De zeilboot op deze grafsteen is transparant gelaten waardoor de achtergrond de kleur bepaald. Door dergelijke details toe te voegen wordt een grafsteen uniek en heel persoonlijk. Ons grafisch team kan waar nodig een nieuwe lijntekening van bijvoorbeel... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3576
Artikelnummer 14021
Bewerking Gebogen
Collectie Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Kleurrijk, Modern, Onderhoudsvrij
Diverse tags Rechthoekig
Graftype Enkel
Hobby, sport of beroep Sport
Kleur Blauw
Materiaal Glas
Persoonlijke toevoeging Decoratie - glas, Diapositief decoratie - glas
Productgroep Grafmonumenten
Staande deel Glas
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer
Voertuigen Zeilboot
Vorm Rechthoekig
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Rechthoekig

Productomschrijving

De zeilboot op deze grafsteen is transparant gelaten waardoor de achtergrond de kleur bepaald. Door dergelijke details toe te voegen wordt een grafsteen uniek en heel persoonlijk. Ons grafisch team kan waar nodig een nieuwe lijntekening van bijvoorbeeld een boot, schip, jacht of zeilboot maken.
Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.



Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.