Grafsteen kunstenaar

De grafsteen is geschuurd afgewerkt. Op de letterplaat is een verheven decoratie uitgehakt door een kunstenaar. De belettering is gezandstraald.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepass... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1513
Bloem, plant of boom Boom/blad 3d
Collectie Beelden en Symbolen, Kunstenaars
Kleur Grijs
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs
Subtype Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

De grafsteen is geschuurd afgewerkt. Op de letterplaat is een verheven decoratie uitgehakt door een kunstenaar. De belettering is gezandstraald.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen