Grafsteen kunstenaar

De grafsteen is geschuurd afgewerkt. Op de letterplaat is een verheven decoratie uitgehakt door een kunstenaar. De belettering is gezandstraald.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepass... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1513
Artikelnummer 14158
Bloem, plant of boom Boom/blad 3d
Collectie Beelden en Symbolen, Kunstenaars
Diverse tags Toog
Kleur Grijs
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs
Persoonlijke toevoeging Decoratie - natuursteen, Kunstenaars
Productgroep Grafmonumenten
Subtype Staande steen zonder vloer
Vorm Toog
Vormgeving Bloem/blad/boom, Boom, Klassiek, Toog

Productomschrijving

De grafsteen is geschuurd afgewerkt. Op de letterplaat is een verheven decoratie uitgehakt door een kunstenaar. De belettering is gezandstraald.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.