Grafsteen met bloem 'Keizerskroon'

Grafsteen met een uitgehakte bloem keizerskroon. Om een rustieke sfeer te creëren zijn de buitenkanten ruw gekapt.Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuurs... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20928
Bloem, plant of boom Bloem/plant 3d
Collectie Ambachtelijk, Lichte grafstenen, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Beige, licht
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Grafsteen met een uitgehakte bloem keizerskroon. Om een rustieke sfeer te creëren zijn de buitenkanten ruw gekapt.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen