Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Grafsteen met glas

Grafsteen met glas foto 1
Grafsteen met glas en zwerfkeien. Op een van de keien is een bronzen ornament geplaatst.Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen va... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19395
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Beelden en Symbolen, Exclusief, Glas, Staande steen met vloer
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Grijs
Materiaal Glas
Overbodige tags Mensen
Persoonlijke toevoeging Mensen
Symboliek Mensen
Uitvoering Staande steen met vloer

Productomschrijving

Grafsteen met glas en zwerfkeien. Op een van de keien is een bronzen ornament geplaatst.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.