Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Grafsteen met zonnebloem van glas

Grafsteen met zonnebloem van glas foto 1
De zonnebloem is door middel van emaille op het glas aangebracht. U kunt er ook voor kiezen een andere bloem te verwerken in de grafsteen.Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20986
Bewerking Emailleren
Bloem, plant of boom Bloem, Bloem/plant 3d, Zonnebloem
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Bijzonder persoonlijk, Glas, Kleurrijk, Kunstenaars
Glas Blauw
Graftype Enkel
Materiaal Glas
Overbodige tags Grafkunst
Persoonlijke toevoeging Afbeelding - glas, Diapositief decoratie - glas, Kunstenaars
Symboliek Zonnebloem
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Bloem/blad/boom

Productomschrijving

De zonnebloem is door middel van emaille op het glas aangebracht. U kunt er ook voor kiezen een andere bloem te verwerken in de grafsteen.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkel

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.