Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Grafsteen wit marmer

Deze grafsteen is van wit marmer gemaakt en is opgebroken door RVS mensfiguren. De mensfiguren symboliseren verbondenheid. Op de voorzijde van de grafzuil zijn levenslijnen in het materiaal gestraald.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22378
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Kunstenaars, Lichte grafstenen, Modern, Onderhoudsvrij, Zuilen
Diverse tags Mensen
Kleur Beige, licht, Wit
Materiaal Natuursteen, RVS
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin, Wit/gebroken wit
Onderdeel Zuilen
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars, Mensen
Productgroep Grafmonumenten
Subtype Staande steen zonder vloer
Symboliek Mensen
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Zuilen

Productomschrijving

Deze grafsteen is van wit marmer gemaakt en is opgebroken door RVS mensfiguren. De mensfiguren symboliseren verbondenheid. Op de voorzijde van de grafzuil zijn levenslijnen in het materiaal gestraald.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.



Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.



Natuursteen


RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.



Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.