Grafsteen zeilboot

Grafsteen zeilboot foto 1
De boot is uit de grafsteen gehakt en bestaat dus uit 1 deel. Het opschrift is gezandstraald en bruin ingeschilderd.Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. W... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 13524
Collectie Ambachtelijk, Bijzonder persoonlijk, Exclusief, Kunstenaars, Lichte grafstenen, Zuilen
Graftype Enkel
Hobby, sport of beroep Sport
Kleur Beige, licht, Wit
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin, Wit/gebroken wit
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

De boot is uit de grafsteen gehakt en bestaat dus uit 1 deel. Het opschrift is gezandstraald en bruin ingeschilderd.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Natuursteen