Grafstenen met glas

Het glas is door verhitting om de grafsteen gebogen. De glasplaat vouwt als een waterval om het grafmonument. In onze showtuin staan tientallen grafstenen met glas opgesteld.Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel b... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22696
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Bewerking Gebogen
Collectie Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Productgroep Grafmonumenten
Staande deel Natuursteen en glas
Subtype Staande steen met vloer
Vormgeving Halfronde bovenkant

Productomschrijving

Het glas is door verhitting om de grafsteen gebogen. De glasplaat vouwt als een waterval om het grafmonument. In onze showtuin staan tientallen grafstenen met glas opgesteld.
Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.