Glazen foto op grafmonument

Op dit grafmonument is een grote foto van glas als staande letterplaat gebruikt. Onze grafische vormgever helpt om met behulp van een persoonlijke foto een bijzonder beeld te creëren. Het staande deel bestaat uit twee losse delen, waarbij naast de glaz... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34591
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Bijzonder persoonlijk, Christelijk, Exclusief, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Kruis, Modern
Cultuur Christelijk
Dieren Dieren 3d, Vlinder
Glas Glasfusing
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw, Kleurrijk, Zwart
Liggende deel Natuursteen, Rivier
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuurlijk Rivier
Natuursteen kleuren Zwart
Persoonlijke toevoeging Dieren 3d, Glasfusing decoratie - glas, Persoonlijke foto - glas, Rivier
Productgroep Grafmonumenten
Productsoort Glazen foto, Letterplaat
Staande deel Natuursteen en glas
Subtype Staande steen met vloer
Symboliek Kruis
Uitvoering met rvs lantaarn
Vormgeving Bijzonder persoonlijk

Productomschrijving

Op dit grafmonument is een grote foto van glas als staande letterplaat gebruikt. Onze grafische vormgever helpt om met behulp van een persoonlijke foto een bijzonder beeld te creëren. Het staande deel bestaat uit twee losse delen, waarbij naast de glazen foto, ook een deel van natuursteen is gemaakt. Hierop zijn de letters ingeschilderd en is er een verheven kruisje van rvs geplaatst. Op het liggende deel, dat voornamelijk uit natuursteen bestaat, loopt een rivier van blauw glas vanuit de opening in het staande deel naar voren. De glazen vlinder en de lantaarn zijn in dezelfde kleuren uitgevoerd als de glazen rivier.
Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.