Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Grafzerk

Grafzerk foto 1
Grafzerk met brons en glas. De glasparels zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Het bronzen beeld op de grafzerk is eventueel te vervangen door één van de honderden beelden in onze showroom. Rechtsvoor op de grafzerk is verheven bronzen t... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19049
Catalogus Grafmonumenten, Inspiratietuin
Collectie Brons, Grafzerken, Natuursteen, Onderhoudsvrij
Graftype Enkel, Grafzerken
Kleur Grijs
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuurlijk Rivier
Natuursteen kleuren Grijs
Overbodige tags Rivier
Persoonlijke toevoeging Mensen , Regenboog, Rivier
Symboliek Mensen

Productomschrijving

Grafzerk met brons en glas. De glasparels zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Het bronzen beeld op de grafzerk is eventueel te vervangen door één van de honderden beelden in onze showroom. Rechtsvoor op de grafzerk is verheven bronzen tekst aangebracht.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen


Enkel

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.