Grafzerk

Grafzerk foto 1
Grafzerk met brons en glas. De glasparels zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Het bronzen beeld op de grafzerk is eventueel te vervangen door één van de honderden beelden in onze showroom. Rechtsvoor op de grafzerk is verheven bronzen tekst aangebrac... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19049
Artikelnummer 15754
Catalogus Inspiratietuin
Collectie Grafzerken, Onderhoudsvrij
Diverse tags Rivier
Graftype Grafzerken
Kleur Blauw, Grijs, Kleurrijk
Liggende deel Natuursteen, Rivier
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuurlijk Rivier
Natuursteen kleuren Grijs
Persoonlijke toevoeging Mensen , Regenboog, Rivier
Productgroep Grafmonumenten
Symboliek Mensen

Productomschrijving

Grafzerk met brons en glas. De glasparels zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Het bronzen beeld op de grafzerk is eventueel te vervangen door één van de honderden beelden in onze showroom. Rechtsvoor op de grafzerk is verheven bronzen tekst aangebracht.
Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.