Grafzerk modern

Grafzerk modern foto 1
Een moderne grafzerk met RVS toepassingen. De beide zuilen zijn door middel van roestvast staal met elkaar verbonden. De lantaarn ligt verzonken in de zerk.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwer... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 21709
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Modern, Onderhoudsvrij, Zuilen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - enkel breed
Kleur Antraciet, donker, Zwart
Liggende deel Gesloten dekplaat, Natuursteen
Materiaal Natuursteen, RVS
Natuursteen kleuren Antraciet
Staande deel Natuursteen, Natuursteen en RVS
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Een moderne grafzerk met RVS toepassingen. De beide zuilen zijn door middel van roestvast staal met elkaar verbonden. De lantaarn ligt verzonken in de zerk.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.