Gedenkteken met rivier en hart

Gedenkteken met rivier en hart foto 1
In de letterplaat van dit gedenkteken is een hart verwerkt. De rivier is een mooie symbolische toevoeging, wat dit monument persoonlijk maakt. Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 16264
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Hartvormige lettersteen, Jong en eigentijds, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw, donker, Zwart
Liggende deel Natuursteen, Rivier
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Zwart
Productsoort Letterplaat
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

In de letterplaat van dit gedenkteken is een hart verwerkt. De rivier is een mooie symbolische toevoeging, wat dit monument persoonlijk maakt.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen