Grafzerk natuur

Grafzerk natuur foto 1
Grafzerk uit de natuur. Bij deze samenstelling is er gekozen voor een natuurlijke uitstraling. De glasplaat is gebruikt voor het opschrift.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de lo... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 21102
Collectie Natuurlijk
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Liggende deel Geheel beplanting, Natuurlijk, Natuursteen
Materiaal Glas, Zwerfkeien
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Grafzerk uit de natuur. Bij deze samenstelling is er gekozen voor een natuurlijke uitstraling. De glasplaat is gebruikt voor het opschrift.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.