Grafsteen zwerfsteen

Grafsteen zwerfsteen foto 1
Grafsteen met zwerfstenen. Tussen de zwerfstenen staat een glazen plaat met daarop de tekst. De omranding is van natuursteen graniet. Op de achterste steen is met bronzen letters de roepnaam aangebracht.Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steens... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20876
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Lichte grafstenen, Natuurlijk
Dieren Vogel
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Beige, licht, Wit
Liggende deel Geheel beplanting, Natuurlijk, Natuursteen
Materiaal Glas, Zwerfkeien
Natuursteen kleuren Wit/gebroken wit
Staande deel Zwerfkei
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Grafsteen met zwerfstenen. Tussen de zwerfstenen staat een glazen plaat met daarop de tekst. De omranding is van natuursteen graniet. Op de achterste steen is met bronzen letters de roepnaam aangebracht.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.