Groene natuurlijke grafsteen

Deze groene grafsteen laat zich goed combineren met RVS. De natuurlijke vlinders en de naam zijn beide uit RVS vervaardigd. De groene siergrassen maken het een compleet en natuurlijk grafmonument.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kl... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 23873
Catalogus Grafmonumenten, Inspiratietuin
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Natuurlijk, Zwerfkeien
Dieren Vlinder
Graftype Enkel, Kort graf
Productgroep Kindermonumenten

Productomschrijving

Deze groene grafsteen laat zich goed combineren met RVS. De natuurlijke vlinders en de naam zijn beide uit RVS vervaardigd. De groene siergrassen maken het een compleet en natuurlijk grafmonument.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.