Islamitische grafsteen

Islamitische grafsteen foto 1
Islamitische grafsteen met glas en natuursteen. Op de glasplaat is een minaret afgebeeld. De letters op de voorband zijn van brons. Onze adviseurs helpen u graag met het ontwerpen van het monument.Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ont... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19317
Artikelnummer Maatwerk, Persoonlijk en uniek
Collectie Bijzonder persoonlijk, Exclusief, Islamitisch, Met bijzondere betekenis, Perzisch
Cultuur Islam, Islamitisch, Perzisch
Diverse tags Rechthoekig
Geloof Moskee
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw, Zwart
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Blauw, Zwart
Persoonlijke toevoeging Afbeelding - glas, Decoratie - glas
Productgroep Grafmonumenten
Staande deel Natuursteen en glas
Subtype Staande steen met vloer
Vorm Rechthoekig
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Rechthoekig

Productomschrijving

Islamitische grafsteen met glas en natuursteen. Op de glasplaat is een minaret afgebeeld. De letters op de voorband zijn van brons. Onze adviseurs helpen u graag met het ontwerpen van het monument.
Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.