Klassieke grafzerk van Belgisch Hardsteen

Op dit klassieke gedenkteken zijn veel traditionele details aangebracht. De hele grafzerk is opgetrokken uit Belgisch Hardsteen, waarvan de oppervlakken zijn gezoet. Dit maakt dat dit klassieke gedenkteken een eigentijdse uitstraling heeft. Wanneer u g... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33308
Artikelnummer 15749
Bewerking Frijnwerk, Gezandstraald, Gezandstraald diapositief
Collectie Christelijk, Exclusief, Grafzerken, Klassiek en traditioneel, Kruis, Onderhoudsvrij, Robuust/groot
Cultuur Christelijk
Diverse tags Robuust/groot
Geloof Labarum
Graftype Familiegraf - met vloer, Grafzerken, Robuust/groot
Kleur Antraciet, Grijs
Liggende deel Gesloten dekplaat, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet
Persoonlijke toevoeging Afbeelding - natuursteen, Diapositief - natuursteen
Productgroep Grafmonumenten
Steennaam Belgisch hardsteen
Symboliek Kruis
Vormgeving Klassiek en traditioneel, Robuust/groot

Productomschrijving

Op dit klassieke gedenkteken zijn veel traditionele details aangebracht. De hele grafzerk is opgetrokken uit Belgisch Hardsteen, waarvan de oppervlakken zijn gezoet. Dit maakt dat dit klassieke gedenkteken een eigentijdse uitstraling heeft. Wanneer u goed kijkt zijn er veel details zichtbaar. Zo is bijvoorbeeld de structuur in de omkadering van de denkplaat gemaakt door het te frijnen. Dezelfde structuur komt ook terug als de band rondom de zijden van de grafzerk. Op de bovenzijde zijn in reliëf de naam, opschriften en de zegel met illustratie en het labarum symbool verwerkt. Dit alles geeft het gedenkteken een hoogwaardig klassiek uiterlijk. Ook is er nog een zegel met kruis op beide zijden van het gedenkteken verwerkt.
Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.