Kort grafmonument met puzzelstukken

Dit korte grafmonument heeft een speels uiterlijk door de toepassing van de verschillende materialen en steensoorten in verschillende kleuren. De basis van het grafmonument is gemaakt van zwart natuursteen. Dit is niet meer dan een brede strook waarop ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 27766
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Enkel, Kort graf
Kleur Bruin
Materiaal Hout
Onderdeel Letterplaat
Uitvoering Steensoort Olive Green

Productomschrijving

Dit korte grafmonument heeft een speels uiterlijk door de toepassing van de verschillende materialen en steensoorten in verschillende kleuren. De basis van het grafmonument is gemaakt van zwart natuursteen. Dit is niet meer dan een brede strook waarop alleen de lettersteen is geplaatst. De lettersteen bestaan slechts voor een deel uit natuursteen, want dat zijn de speelse puzzelstukken van verschillende natuursteensoorten. De letterplaat heeft juist een warme uitstraling, omdat het gemaakt is van teakhout. De houtnerf is dan ook goed zichtbaar. De teksten zijn in het hout aangebracht en zijn goed leesbaar door de donkere kleur van de schreefloze letters en de eigentijdse opmaak.
Hout
Hout is een duurzaam materiaal met een warme uitstraling. Met houtfineer wordt een zeer eigentijdse en moderne uitstraling verkregen, terwijl de massief houten producten een wat meer traditioneel uiterlijk hebben.