Korte grafsteen met natuurstenen omranding

Dit gedenkteken is voorzien van een natuurstenen omranding met een glasplaat. Op de glasplaat is een persoonlijke afbeelding gelaserd. Ter decoratie is er gebruik gemaakt van sedum beplanting. Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bij... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 5039
Collectie Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds
Graftype Kort graf
Kleur Blauw
Liggende deel Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal Glas
Staande deel Glas
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Dit gedenkteken is voorzien van een natuurstenen omranding met een glasplaat. Op de glasplaat is een persoonlijke afbeelding gelaserd. Ter decoratie is er gebruik gemaakt van sedum beplanting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.