Kunstenaars grafbeeld

Kunstenaars grafbeeld foto 1
Dit beeld is een uniek ontworpen grafmonument. Het beeld is volledig uit natuursteen gehakt. Op de achtergrond is gebruik gemaakt van een RVS golfplaat om het geheel meer vorm te geven.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken per... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 12112
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Kunstenaars
Diverse tags Grafkunst, Mensen
Graftype Enkel
Kleur Bruin, donker
Materiaal Natuursteen
Persoonlijke toevoeging Beelden - natuursteen, Kunstenaars, Mensen
Productgroep Grafmonumenten
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer
Symboliek Mensen
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Mensen/heiligen

Productomschrijving

Dit beeld is een uniek ontworpen grafmonument. Het beeld is volledig uit natuursteen gehakt. Op de achtergrond is gebruik gemaakt van een RVS golfplaat om het geheel meer vorm te geven.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.