Kunstenaars grafbeeld

Kunstenaars grafbeeld foto 1
Dit beeld is een uniek ontworpen grafmonument. Het beeld is volledig uit natuursteen gehakt. Op de achtergrond is gebruik gemaakt van een RVS golfplaat om het geheel meer vorm te geven.Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 12112
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Kunstenaars, Natuursteen, Staande steen zonder vloer
Graftype Enkele grafsteen - staand
Kleur Bruin
Materiaal Natuursteen
Overbodige tags Grafkunst, Mensen
Persoonlijke toevoeging Beelden - natuursteen, Kunstenaars, Mensen
Positie Staande steen zonder vloer
Symboliek Mensen
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Mensen/heiligen

Productomschrijving

Dit beeld is een uniek ontworpen grafmonument. Het beeld is volledig uit natuursteen gehakt. Op de achtergrond is gebruik gemaakt van een RVS golfplaat om het geheel meer vorm te geven.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen