Licht en kort dubbel grafmonument

Met een licht gekleurde natuursteensoort oogt een gedenkteken al snel heel fris en eigentijds. In dit lichte en korte grafmonument zijn echter wel wat klassieke elementen toegepast. Zo heeft de lettersteen de vorm van twee harten die elkaar overlappen.... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35059
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Hartvormige lettersteen, Lichte grafstenen, Onderhoudsvrij
Graftype Familiegraf - enkel breed, Kort graf
Kleur Beige, licht, Wit
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin, Wit/gebroken wit
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Met een licht gekleurde natuursteensoort oogt een gedenkteken al snel heel fris en eigentijds. In dit lichte en korte grafmonument zijn echter wel wat klassieke elementen toegepast. Zo heeft de lettersteen de vorm van twee harten die elkaar overlappen. Dit grafmonument is ontworpen voor een kort dubbel/familiegraf. Voor de tekst is er gekozen voor een sierlijk handschrift lettertype. Aan weerszijden van de letterplaat zijn grafvazen toegevoegd, welke zijn gemaakt van hetzelfde kalksteen als de rest van het gedenkteken. Het liggende deel heeft een omranding van natuursteen, met daarbinnen een bedekking van witte stenen.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.