Lichte en witte grafsteen met hart

Deze grafsteen is gemaakt van (bijna) wit natuursteen. Door de zachte textuur lijkt het natuursteen iets grijzer. Hetzelfde natuursteen is ook gebruikt voor de omranding en de banden op het liggende deel. De oppervlakken zijn gezoet, waardoor het natuu... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35212
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Hartvormige lettersteen, Lichte grafstenen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Grijs, licht, Wit
Liggende deel Geheel beplanting in vlakken, Golfvorm of bogen, Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs, Wit/gebroken wit
Steensoort Marmer
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Deze grafsteen is gemaakt van (bijna) wit natuursteen. Door de zachte textuur lijkt het natuursteen iets grijzer. Hetzelfde natuursteen is ook gebruikt voor de omranding en de banden op het liggende deel. De oppervlakken zijn gezoet, waardoor het natuursteen niet overmatig glanst. Dit zorgt ervoor dat de grafsteen een iets meer eigentijdse uitstraling krijgt. Op de hartvormige lettersteen zijn de ingegraveerde letters met een stijlvolle bronskleurige verf geschilderd. Om het liggende deel mooi af te maken is deze opgedeeld in drie vakken, waarbij de voorste en achterste vakken zijn opgevuld met wit bergkristal. Het middelste vak is opgevuld met potgrond, zodat de familie naar eigen inzicht plantjes kan toevoegen.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.