terug

Lichte grafsteen met bronzen roosjes

Het lichte graniet van deze grafsteen heeft een fraai geborsteld oppervlak. Dit geeft de oppervlakken van het graniet een meer levendige structuur. Met deze steensoort is een strak gelijnd gedenkteken gevormd waarbij de omranding uit brede banden besta... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 31370
Bloemen en planten Bloem, Roos
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Lichte grafstenen
Graftype Enkel
Kleur Grijs
Liefde Roos
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen Graniet
Symboliek Roos

Productomschrijving

Het lichte graniet van deze grafsteen heeft een fraai geborsteld oppervlak. Dit geeft de oppervlakken van het graniet een meer levendige structuur. Met deze steensoort is een strak gelijnd gedenkteken gevormd waarbij de omranding uit brede banden bestaat en gevuld is met gladde roodbruine steentjes. De rechte letterplaat is stijlvol opgemaakt met het centraal geplaatste bronzen ornament, bestaande uit negen roosjes. Daaronder is met een met een verheven stijlvolle bronzen letter de tekst aangebracht.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.