Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Modern granieten grafmonument met brons

Modern granieten grafmonument met brons foto 1
In het moderne granieten grafmonumenten zijn de sierlijke halfronde bogen een prominent onderdeel in het geheel. De bogen omarmen als het ware de bronzen beelden en brug die op de tussengelegen zuiltjes zijn geplaatst. Een mooi detail is het prikwerk o... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33250
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Kunstenaars, Zuilen
Diverse tags Grafkunst, Mensen, Rond
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - enkel breed
Kleur Antraciet, Grijs
Materiaal Brons
Natuursteen kleuren Antraciet
Onderdeel Zuilen
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars, Mensen
Productgroep Grafmonumenten
Steennaam Graniet
Subtype Staande steen met vloer
Symboliek Mensen
Thema Brug
Vorm Rond
Vormgeving Bogen, Rond, Zuilen

Productomschrijving

In het moderne granieten grafmonumenten zijn de sierlijke halfronde bogen een prominent onderdeel in het geheel. De bogen omarmen als het ware de bronzen beelden en brug die op de tussengelegen zuiltjes zijn geplaatst. Een mooi detail is het prikwerk op het graniet van de bogen dat naar boven toe uitwaaiert. De bijpassende belettering is ook verzonken doordat het is ingegraveerd. Het liggende deel bestaat uit vakken die met glooiende banden van het graniet zijn gescheiden en zijn gevuld met siergrind en beplanting. Goed om te weten is dat alle elementen in dit monument qua vorm/indeling, materiaalsoorten en accessoires geheel naar uw wensen kunnen worden aangepast.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.