Moderne grafsteen met afbeelding van Afrikaanse Lelie

Deze strak gelijnde grafsteen bestaat voor de grootste deel uit natuursteen en is daarnaast gedecoreerd met een aantal rvs elementen. Door de gekozen materialen en het rechte lijnen spel oogt de grafsteen stoer. De lettersteen is rechthoekig en het opp... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33736
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant 3d, Bloem/plant decoratie 2d, Paardebloem
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, donker, Grijs
Liggende deel Gesloten dekplaat, Strip of band
Materiaal Natuursteen, RVS
Natuursteen kleuren Antraciet
Productsoort Lantaarn
Staande deel Natuursteen en RVS
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Deze strak gelijnde grafsteen bestaat voor de grootste deel uit natuursteen en is daarnaast gedecoreerd met een aantal rvs elementen. Door de gekozen materialen en het rechte lijnen spel oogt de grafsteen stoer. De lettersteen is rechthoekig en het oppervlak is gezoet, wat zorgt voor die moderne uitstraling. De teksten zijn verdiept in de steen door middel van zandstralen. Links op de lettersteen is een strakke verticale band van rvs gemaakt met een fraaie uitgespaarde afbeelding van een Afrikaanse Lelie (Agapanthus). Deze bloem doorbreekt op een stijlvolle manier het stoere karakter van dit gedenkteken. Het liggende deel zet dit patroon voort met de dichte dekplaat die ook dezelfde licht glanzende afwerking heeft. De brede rvs band van de lettersteen gaat op de dekplaat over in een brede band die door middel van zandstralen in het steen is gemaakt. Ook hier is de afbeelding van de paardenbloem toegevoegd, maar dan in spiegelbeeld. Daarbij siert ook een strak glasplaatje, waarop een aantal persoonlijke woorden zijn gezet. Dit glasplaatje valt eigenlijk alleen op wanneer u de grafsteen van opzij of vanuit een diagonale hoek bekijkt. Om extra warmte en geborgenheid uit te stralen is er een moderne lantaarn van rvs op de voorzijde van het gedenkteken bevestigd.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.