Moderne grafzerk

Moderne grafzerk foto 1
Grafzerk van blokken natuursteen met twee bronzen handen als teken van verbondenheid. Maak het monument persoonlijk met een bronzen accessoire die past bij uw dierbare. De zerk is uit te voeren in verschillende kleuren natuursteen. Een grafmonument uit... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19657
Artikelnummer 14221
Catalogus Inspiratietuin
Collectie Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Grafzerken
Cultuur Christelijk
Graftype Grafzerken
Kleur Antraciet, donker, Zwart
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet
Persoonlijke toevoeging Handen/voeten
Productgroep Grafmonumenten
Stijl Modern
Symboliek Handen/voeten

Productomschrijving

Grafzerk van blokken natuursteen met twee bronzen handen als teken van verbondenheid. Maak het monument persoonlijk met een bronzen accessoire die past bij uw dierbare. De zerk is uit te voeren in verschillende kleuren natuursteen.
Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.