Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Natuurlijk breed familiegraf

Dubbele graven of familiegraf monumenten hebben vaak een klassiek uiterlijk. Het brede familiegraf in dit voorbeeld is daarentegen natuurlijk vormgegeven, met enkele eigentijdse elementen. Op de met sedum bedekte bodem, is een meanderende rivier gemaak... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32897
Artikelnummer 15803
Bloem, plant of boom Boom/blad 3d
Collectie Christelijk, Kruis, Natuurlijk, Robuust/groot
Cultuur Christelijk
Graftype Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Materiaal Cortenstaal, Glas, Natuursteen
Productgroep Grafmonumenten
Symboliek Kruis
Vormgeving Robuust/groot

Productomschrijving

Dubbele graven of familiegraf monumenten hebben vaak een klassiek uiterlijk. Het brede familiegraf in dit voorbeeld is daarentegen natuurlijk vormgegeven, met enkele eigentijdse elementen. Op de met sedum bedekte bodem, is een meanderende rivier gemaakt van gesmolten glas. Verspreid over het liggende gedeelte zorgen de zwerfkeien voor een rotsachtig en natuurlijke sfeer. Ook de staande, onbewerkte stenen dragen bij aan de natuurlijke stijl. De eigentijdse elementen, zoals de glasplaat met transparante uitsparing van het kruis en de letterplaat van cortenstaal, passen goed in het geheel.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.