Natuurlijk gedenkteken met geborsteld natuursteen

De ruwe structuur van het natuursteen, geeft dit gedenkteken een natuurlijke uitstraling. Het natuursteen heeft een geborstelde structuur met olijfgroene tinten en oogt daardoor heel licht en vriendelijk. Hierdoor valt ook het glasplaatje van antraciet... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 29153
Collectie Boeken, harten en kussens, Eenvoudig tot bijzonder, Ruwe steen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - enkel breed
Kleur Grijs
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Natuursteen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren Blauw, Grijs
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

De ruwe structuur van het natuursteen, geeft dit gedenkteken een natuurlijke uitstraling. Het natuursteen heeft een geborstelde structuur met olijfgroene tinten en oogt daardoor heel licht en vriendelijk. Hierdoor valt ook het glasplaatje van antraciet glas met de persoonlijke ingegraveerde afbeelding goed op. Geheel in lijn met de rest van het monument heeft het glasplaatje een geknabbelde rand. Op het liggende gedeelte is hetzelfde natuursteen gebruikt, zowel als omranding als de twee schuin geplaatste kussenstenen. Deze kussenstenen kunnen worden voorzien van de naam en data. Als grafbedekking is er tuinaarde gebruikt, zodat hier beplanting door ons of door nabestaanden geplant kan worden.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen