Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Natuurlijk gedenkteken met moderne elementen

In dit gedenkteken zijn moderne en natuurlijke elementen met elkaar gecombineerd. Als geheel heeft het gedenkteken vooral een warme en natuurlijke uitstraling. Het liggende gedeelte bijna geheel beplant en hier kan eindeloos gevarieerd worden met natuu... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35403
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Glas, Natuursteen, Staande steen met vloer, Zuilen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Groen
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Groen
Onderdeel Zuilen
Overbodige tags Mag weg
Uitvoering Staande steen met vloer
Vormgeving Zuilen

Productomschrijving

In dit gedenkteken zijn moderne en natuurlijke elementen met elkaar gecombineerd. Als geheel heeft het gedenkteken vooral een warme en natuurlijke uitstraling. Het liggende gedeelte bijna geheel beplant en hier kan eindeloos gevarieerd worden met natuurlijke accessoires zoals een zwerfkei, een boomstronk, andere beplanting of wellicht een stukje versteend hout? Dat is geheel aan u. Hoewel de omranding van cortenstaal geen natuurlijk element is, past deze wel goed in het ontwerp vanwege de roodbruine kleur van het geoxideerde oppervlak van het staal. De staande delen in dit gedenkteken zijn zonder meer beeldbepalend dankzij de kenmerkende vormgeving. De rechter zuil is van natuursteen en heeft een rijke textuur met grijze en groene tinten, waardoor de zuil een warme uitstraling heeft. Daarnaast staat de modern vormgegeven glazen letterplaat. De glasplaat bevat de naam en datums met daaromheen een bijzondere eigentijdse compositie.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.