Natuurlijk grafmonument met bronzen reiger

Een natuurlijk monument van leisteen met bronzen reiger. De oxide in de steen is een prachtige combinatie met de cortenstalen omranding. De roest oranjebruine kleur zal nog een aantal jaren doorwerken eer het zijn definitieve, bruine kleur krijgt. lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 18838
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Natuurlijk
Dieren Vogel
Graftype Enkel
Kleur Bruin
Materiaal Brons
Onderdeel Omranding
Vogel Reiger

Productomschrijving

Een natuurlijk monument van leisteen met bronzen reiger. De oxide in de steen is een prachtige combinatie met de cortenstalen omranding. De roest oranjebruine kleur zal nog een aantal jaren doorwerken eer het zijn definitieve, bruine kleur krijgt.

Den Hollandsche heeft in haar showtuinen vele, natuurlijke materialen als zwerfkeien, leisteen en versteend hout. Een adviseur helpt u bij het maken van bijzondere combinaties.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.