terug

Natuurlijk grafmonument met versteend hout

Dat versteend hout, glas en cortenstaal goed bij elkaar passen, is te zien in dit natuurlijke grafmonument. Versteend hout wordt door een natuurlijk proces gevormd en daardoor is een exemplaar als deze altijd uniek van vorm en structuur. U kunt de dive... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32704
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Jong en eigentijds, Natuurlijk
Graftype Enkel
Kleur Bruin
Materiaal Cortenstaal, Glas, Versteend hout

Productomschrijving

Dat versteend hout, glas en cortenstaal goed bij elkaar passen, is te zien in dit natuurlijke grafmonument. Versteend hout wordt door een natuurlijk proces gevormd en daardoor is een exemplaar als deze altijd uniek van vorm en structuur. U kunt de diverse exemplaren in onze collectie bij ons op locatie bekijken. Om de belettering op het graf plek te bieden, hebben we gebruik gemaakt van een glasplaat met een geknabbelde bovenzijde. Het transparante glas heeft bovendien een zachte blauwe waas, waardoor de witte letters in het moderne schreeflettertype mooi uitkomen. De glasplaat contrasteert mooi met de roestige kleur van de cortenstalen omranding en de bedekking van boomschors met rood-grijze kiezels.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.