Natuurstenen grafmonument

Dit grafmonument heeft een klassieke lay-out, maar heeft toch een heel eigentijdse uitstraling. Steen is namelijk op vele manieren te bewerken, waardoor ieder grafmonument een bijzonder, eigen karakter krijgt. Zo is bij dit grafmonument het donkerblauw... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 16003
Catalogus Grafmonumenten, Klassiek
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek
Graftype Enkel
Kleur Grijs
Materiaal Brons

Productomschrijving

Dit grafmonument heeft een klassieke lay-out, maar heeft toch een heel eigentijdse uitstraling. Steen is namelijk op vele manieren te bewerken, waardoor ieder grafmonument een bijzonder, eigen karakter krijgt. Zo is bij dit grafmonument het donkerblauwe deel gezoet, waardoor het oppervlak mat wordt. Dit zorgt voor de moderne tint. De lichtere natuursteendelen zijn gevlamd, waardoor de kristallen zichtbaar worden. Den Hollandsche heeft ontwerpers in huis die samen met u van natuursteen een eigentijds monument kunnen maken. Zo is het monument geheel aan te passen naar eigen wens door het gebruik van accessoires, decoraties of andere materiaalsoorten.
Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.