RVS grafmonumenten

RVS grafmonument in combinatie met graniet. Het natuursteen is gezoet afwerkt. De tekst is uit het roestvast staal gespaard.Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed ... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1776
Collectie Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Grijs
Materiaal Natuursteen, RVS
Staande deel Natuursteen en RVS
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

RVS grafmonument in combinatie met graniet. Het natuursteen is gezoet afwerkt. De tekst is uit het roestvast staal gespaard.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.