Ruwe grijsblauwe steen als grafmonument

De levendige ruwe grijsblauwe steen is zorgt voor een warme uitstraling. Een steen als deze is uniek een heeft ook niet veel nodig om er een bijzonder gedenkteken van te maken. Daarom is er hier met ingetogen accessoires van brons gewerkt. Het bronzen ... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35245
Collectie Leisteen, Natuurlijk
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw, Grijs
Liggende deel Leisteen, Natuurlijk, Natuursteen
Materiaal Brons, Leisteen
Productsoort Ruwe steen
Staande deel Natuurlijk
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

De levendige ruwe grijsblauwe steen is zorgt voor een warme uitstraling. Een steen als deze is uniek een heeft ook niet veel nodig om er een bijzonder gedenkteken van te maken. Daarom is er hier met ingetogen accessoires van brons gewerkt. Het bronzen vogeltje staat voor het leven en maakt het gedenkteken ook iets zachter van karakter. De naam en datum zijn samen met de illustratie van een kat en een kruis op een bronzen plaatje verwerkt die bovendien met in een bijpassende grijs-blauwe patina is bewerkt. De ruwe steen staat tussen beplanting op de grafzerk die is afgebakend met leisteen banden. Dit leisteen heeft een bijpassende kleur en ruwe afwerking, waardoor het echt iets toevoegt aan het geheel.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.