Schets grafsteen met RVS band en bloemsparing

Schets grafsteen met RVS band en bloemsparing foto 1
“in liefde gedenkend”: Bijzondere woorden, vastgelegd op een sierlijke RVS band.

Bestaande uit twee rechtopstaande delen, het liggende gedeelte en de omranding van natuursteen, biedt deze grafsteen met RVS band een mooie ba... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 15014
Collectie Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Liggende deel Golfvorm of bogen
Materiaal Natuursteen, RVS
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

“in liefde gedenkend”: Bijzondere woorden, vastgelegd op een sierlijke RVS band.

Bestaande uit twee rechtopstaande delen, het liggende gedeelte en de omranding van natuursteen, biedt deze grafsteen met RVS band een mooie balans tussen een moderne vormgeving en een natuurlijke uitstraling. Het liggende gedeelte bevat ruimte voor meerdere namen en data. De RVS band verbind op sierlijke wijze de twee rechtopstaande delen, welke een persoonlijke zin, woorden of een gedicht kunnen bevatten. Om het geheel een meer natuurlijke en zachter aangezicht te geven, bevat het liggende gedeelte twee uitsparingen voor beplanting, maar kunnen ook worden opgevuld met grind, kiezels of een ander materiaal.

Een grafmonument dat natuurlijke en moderne elementen combineert in een esthetisch geheel.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.