Schets grafsteen met RVS band en bloemsparing

Schets grafsteen met RVS band en bloemsparing foto 1
“in liefde gedenkend”: Bijzondere woorden, vastgelegd op een sierlijke RVS band.

Bestaande uit twee rechtopstaande delen, het liggende gedeelte en de omranding van natuursteen, biedt deze grafsteen met RVS band een mooie ba... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 15014
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Modern
Materiaal RVS

Productomschrijving

“in liefde gedenkend”: Bijzondere woorden, vastgelegd op een sierlijke RVS band.

Bestaande uit twee rechtopstaande delen, het liggende gedeelte en de omranding van natuursteen, biedt deze grafsteen met RVS band een mooie balans tussen een moderne vormgeving en een natuurlijke uitstraling. Het liggende gedeelte bevat ruimte voor meerdere namen en data. De RVS band verbind op sierlijke wijze de twee rechtopstaande delen, welke een persoonlijke zin, woorden of een gedicht kunnen bevatten. Om het geheel een meer natuurlijke en zachter aangezicht te geven, bevat het liggende gedeelte twee uitsparingen voor beplanting, maar kunnen ook worden opgevuld met grind, kiezels of een ander materiaal.

Een grafmonument dat natuurlijke en moderne elementen combineert in een esthetisch geheel.
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.